Skip to content
  • GDPR & Privatliv
  • Kontakt os
  • Om Foodies
  • Vivis bolcheside
    • Basismetode
    • Bolchegrundmasse
    • Bolcher med slag
    • Kom igang
    • Opbevaring
    • Slikkepinde
    • Smagsvarianter – almindelige bolcher
    • Smagsvarianter – bolcher med slag
    • Smagsvarianter – stribede bolcher
    • Stribede bolcher
    • Tips til success

Foodies

Vores private opskrifter

Måned: november 2007

Shepherd’s pie

En ægte britisk klassiker. Denne ret kan også laves med okseød istedet for lam, men så hedder det en Cottage pie, og der findes også andre varianter.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
25/11/2007 by Michael Laursen

Hokkaidosuppe

Kan ikke huske hvor denne kommer fra, muligvis Aarstiderne, men jeg havde den ihvertfald på et stykke gulnet papir. Det er en yderst velsmagende suppe, som kan bruges til forret eller hovedret.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
24/11/2007 by Michael Laursen

Sparerib Barbeque Sauce

Denne opskrift er fra det sydlige USA og er perfekt ikke kun til Spareribs, men også til alt andet grillet svinekød. Alle mål i opskriften er amerikanske.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
23/11/2007 by Michael Laursen

Kalkun med “stuffing”

Til Thanksgiving spiser man kalkun. Det er en vanskellig fugl at tilberede, og der er mange forskellige overbevisninger om hvordan man gør det rigtigt. Det ene problem er at det er en fedtfattig fugl, så kødet nemt bliver tørt. Det andet problem er at fuglen tit er kæmpestor. Især hvis man laver til mere end

Continue Reading

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
23/11/2007 by Michael Laursen

Tequila Marinade

Bedst til kylling, men kan sikkert også bruges til andet. Kan benyttes til både ovnstegt kylling og grillet kylling.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
23/11/2007 by Michael Laursen

Pecan Pie / Pekannøds-tærte

Denne velafprøvede (3 thanksgivings i træk) tærte-opskrift, er skabt til den rigtig søde tand. Skal du introducere en du kender til Thanskgiving-traditionen, er du sikker på at tærten skaber en ny fast gæst ved bordet. I nogle opskrifter står der at pekan-nødder kan erstattes af danske valnødder, det kan man ikke! Når Foodies laver tærter,

Continue Reading

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
23/11/2007 by Michael Laursen

Sild i Lammekåbe

Denne opskrift turde vi ikke lave. Meld gerne tilbage om du har lavet den! Herring in sheepskin coat (seledka pod shuboy) – small pieces of the herring mixed with the boiled potato, beet, carrot and mayonnaise Selyodka pod Shouboy (Dressed Herring) recipe

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
23/11/2007 by Michael Laursen

Brownies, de nemmeste

Utroligt simpelt og utroligt velsmagende – de nemmeste brownies der findes.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
22/11/2007 by Michael Laursen

Marrokansk kylling a la Antiatlas

Denne opskrift har jeg fået af en god veninde, der har rejst meget i den arabiske verden og idag er Marrokansk gift. Det er en nem måde at få en helt almindelig kylling til at smage af nordafrika.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
21/11/2007 by Michael Laursen

Oliventapenade

Såre simpelt og utroligt velsmagende. Et must når man skal have en lille lækker forret eller snack…

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
20/11/2007 by Michael Laursen

Torsk i tomat, med Kalamata oliven

Denne opskrift blev opfundet, her til aften, ved et tilfælde på grund af en indkøbstur med min 11-årige søn (læs historien på Mikroblød), og trods det at det hele startede uden en plan, endte det med en ret der tåler gentagelse og offentliggørelse.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
19/11/2007 by Michael Laursen

Stegt gås med frugtfyld

Engang var gåsen et almindeligt syn på de danske borde. Man spiste den Mortens aften og næsten enhver gård havde en julegås, der med kærlig omhu blev fedet op til årets højtid. Men gåsen er idag blevet et særsyn og anden har overtaget pladsen. Det er nu en skam, for en god gåsesteg kan ikke

Continue Reading

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
19/11/2007 by Michael Laursen

Hvad er en Foodie?

En foodie er en madelsker, ikke at forveksle med gourmand, idet en foodie elsker alt mad, alt omkring smag og ikke har fine fornemmelser. Begrebet blev for alvor udbredt i 1984 da Paul Levy, Ann Barr, and Mat Sloan udgav bogen ”The Official Foodie Handbook.” og er nu så officielt, at der findes en definition

Continue Reading

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
19/11/2007 by Michael Laursen

Mexikansk Mole Sauce

Mole er ikke én bestemt sauce, men snarer en betegnelse for en bestemt type hvor de mest berømte er dem, der som denne, har chocolade som en vigtig bestanddel. Mole er i sig selv ikke en sauce, men en blanding der indgår som en ingrediens i den færdige sauce. Saucen i denne opskrift er beregnet

Continue Reading

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
19/11/2007 by Michael Laursen

Muslinger med tomat og sorte oliven

Det sker en sjælden gang imellem, at man falder over eller for serveret en ret, hvis smag er så god, at man med det samme  føler sig transporteret væk fra hverdagen til et bedre sted. Sådan er det med denne opskrift. Så simpel og hurtig at tilberede, men en enkelt mundfuld og pludseligt sidder man i Italien

Continue Reading

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
18/11/2007 by Michael Laursen

Borstj

Som mellemret til vores russiske aften, lavede vi denne forbløffende gode russiske rødbedesuppe. Det bliver absolut ikke sidste gang den indgår i vores menuer. Den er simpel, indeholder gode basis råvarer og tager næsten ingen tid at forberede.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
18/11/2007 by Michael Laursen

Så er vi på nettet

Foodies.dk er samlingssted for en lille hyggelig madklub. Formålet med denne klub er at mødes, lave god mad og have det sjovt. På denne side vil vi så dokumentere vores kulinariske færden og krydre historierne med opskrifter.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
17/11/2007 by admin
Proudly powered by WordPress | Theme: FoodyLite by PanKogut.com.
loading Cancel
Post was not sent - check your email addresses!
Email check failed, please try again
Sorry, your blog cannot share posts by email.