Skip to content
  • GDPR & Privatliv
  • Kontakt os
  • Om Foodies
  • Vivis bolcheside
    • Basismetode
    • Bolchegrundmasse
    • Bolcher med slag
    • Kom igang
    • Opbevaring
    • Slikkepinde
    • Smagsvarianter – almindelige bolcher
    • Smagsvarianter – bolcher med slag
    • Smagsvarianter – stribede bolcher
    • Stribede bolcher
    • Tips til success

Foodies

Vores private opskrifter

Måned: januar 2008

Pesto Genoese

Pesto kommer fra Liguria området i Italien og var oprindeligt en måde hvorpå den dejlige smag af basilikum kunne gemmes og nydes hele året. I dag er pesto blevet en ret for sig selv med et følge af lidenskablige pesto elskere der alle har deres egen idé om hvordan en pesto skal laves. Der findes

Continue Reading

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
15/01/2008 by Michael Laursen
Proudly powered by WordPress | Theme: FoodyLite by PanKogut.com.
loading Cancel
Post was not sent - check your email addresses!
Email check failed, please try again
Sorry, your blog cannot share posts by email.