Skip to content
  • GDPR & Privatliv
  • Kontakt os
  • Om Foodies
  • Vivis bolcheside
    • Basismetode
    • Bolchegrundmasse
    • Bolcher med slag
    • Kom igang
    • Opbevaring
    • Slikkepinde
    • Smagsvarianter – almindelige bolcher
    • Smagsvarianter – bolcher med slag
    • Smagsvarianter – stribede bolcher
    • Stribede bolcher
    • Tips til success

Foodies

Vores private opskrifter

Måned: marts 2008

Triple chocolate cheesecake

Er du typen der elsker en god cheesecake? Er du også typen der elsker chocolade? Så prøv denne… Her kombineres begge lidenskaber i én og samme kage. (Amerikansk opskrift)

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
21/03/2008 by Michael Laursen

Hurtig spinat tærte

Hvis man ikke har noget imod at bruge færdiglavet tærtedej, så er her en hurtig nem opskrift på en lækker madtærte.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
18/03/2008 by Michael Laursen

Chokolade-marquise

Enhver god middag skal afsluttes med en god dessert, og er det vinter skal det også være en tung dessert… Så hvad er bedre end chokolade? Og det er præcist hvad ”Vinter menu II” i kogebogen ”Falsled kro” af Jean-Louis Lieffroy, foreslår…

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
07/03/2008 by Michael Laursen

Kalveskank med Sølvbeder

Hovedretten fra ”Vinter menu II” i kogebogen ”Falsled kro” af Jean-Louis Lieffroy, som vi lavede til vores Falsled kro arrangement er vel egentligt en Osso Buco med sølvbeder til, og trods denne simple idé viste det sig under forberedelserne at være den der ville betyde mest besvær.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
07/03/2008 by Michael Laursen

Laksemedallioner med sprød salat

Til vores Falsled Kro arrangement havde vi valgt at følge et menu forslag fra kogebogen ”Falsled kro” af Jean-Louis Lieffroy ved navn ”Vinter menu II” og forretten her er en meget lækker anretning af Laks på en sprød salat og med en Ratatouille til.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
07/03/2008 by Michael Laursen

Før vinteren er forbi

Hjemmelavet rødkål Har du kun smagt rødkål på glas, er der noget du mangler at opleve. Rødkål kan have en enorm fyldig smag og som i alle gode opskrifter, kan du prøve dig frem med nye ingridienser Jeg plejer at lave kålen dagen før den skal spises, så smagen får lov til at trænge helt

Continue Reading

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
03/03/2008 by Michael Laursen

Fantastiske Sesamfrø

Lækker grillet & grov salat Jeg har altid troet, at sesamfrø fjernede smagen fra burgerbollen, og derfor ventet tålmodigt på, at den sesamfrø-fri burger ville komme frem et sted, som følge af markedskræfternes intuitive forståelse af mine behov Imidlertid har skæbnen kastet mig ind i en helt anden opskrift, hvor sesamfrøenes fantastiske smag får lov

Continue Reading

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
01/03/2008 by Michael Laursen
Proudly powered by WordPress | Theme: FoodyLite by PanKogut.com.
loading Cancel
Post was not sent - check your email addresses!
Email check failed, please try again
Sorry, your blog cannot share posts by email.