Er du typen der elsker en god cheesecake? Er du også typen der elsker chocolade? Så prøv denne… Her kombineres begge lidenskaber i én og samme kage. (Amerikansk opskrift)
Måned: marts 2008
Hurtig spinat tærte
Hvis man ikke har noget imod at bruge færdiglavet tærtedej, så er her en hurtig nem opskrift på en lækker madtærte.
Chokolade-marquise
Enhver god middag skal afsluttes med en god dessert, og er det vinter skal det også være en tung dessert… Så hvad er bedre end chokolade? Og det er præcist hvad ”Vinter menu II” i kogebogen ”Falsled kro” af Jean-Louis Lieffroy, foreslår…
Kalveskank med Sølvbeder
Hovedretten fra ”Vinter menu II” i kogebogen ”Falsled kro” af Jean-Louis Lieffroy, som vi lavede til vores Falsled kro arrangement er vel egentligt en Osso Buco med sølvbeder til, og trods denne simple idé viste det sig under forberedelserne at være den der ville betyde mest besvær.
Laksemedallioner med sprød salat
Til vores Falsled Kro arrangement havde vi valgt at følge et menu forslag fra kogebogen ”Falsled kro” af Jean-Louis Lieffroy ved navn ”Vinter menu II” og forretten her er en meget lækker anretning af Laks på en sprød salat og med en Ratatouille til.
Før vinteren er forbi
Hjemmelavet rødkål Har du kun smagt rødkål på glas, er der noget du mangler at opleve. Rødkål kan have en enorm fyldig smag og som i alle gode opskrifter, kan du prøve dig frem med nye ingridienser Jeg plejer at lave kålen dagen før den skal spises, så smagen får lov til at trænge helt
Fantastiske Sesamfrø
Lækker grillet & grov salat Jeg har altid troet, at sesamfrø fjernede smagen fra burgerbollen, og derfor ventet tålmodigt på, at den sesamfrø-fri burger ville komme frem et sted, som følge af markedskræfternes intuitive forståelse af mine behov Imidlertid har skæbnen kastet mig ind i en helt anden opskrift, hvor sesamfrøenes fantastiske smag får lov