Skip to content
  • GDPR & Privatliv
  • Kontakt os
  • Om Foodies
  • Vivis bolcheside
    • Basismetode
    • Bolchegrundmasse
    • Bolcher med slag
    • Kom igang
    • Opbevaring
    • Slikkepinde
    • Smagsvarianter – almindelige bolcher
    • Smagsvarianter – bolcher med slag
    • Smagsvarianter – stribede bolcher
    • Stribede bolcher
    • Tips til success

Foodies

Vores private opskrifter

Måned: oktober 2010

Murgh Masala (Kylling med krydderi)

Denne milde ret kommer fra det nordlige Indien. En kombination af tomater, ingefær og indiske krydderier sammen med yoghurt i sovsen giver en ret der med sin milde og alligevel krydrede smag egner sig til ethvert måltid.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
17/10/2010 by Michael Laursen

Aloo Gobi (Kartofler og Blomkål)

Aloo Gobi er en varm kartoffel og blomkåls salat som servers til mange indiske måltider. Jeg er stødt på den i Pune, Delhi og Chennai som tilbehør til både vegetar middage og kødretter.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
17/10/2010 by Michael Laursen

Hvidkål med kikærter (Indisk)

Brugen af sennepsfrø giver en dejlig nøddeagtig smag og spidskommen giver den indiske smag.

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
17/10/2010 by Michael Laursen
Proudly powered by WordPress | Theme: FoodyLite by PanKogut.com.
loading Cancel
Post was not sent - check your email addresses!
Email check failed, please try again
Sorry, your blog cannot share posts by email.