Skip to content
  • GDPR & Privatliv
  • Kontakt os
  • Om Foodies
  • Vivis bolcheside
    • Basismetode
    • Bolchegrundmasse
    • Bolcher med slag
    • Kom igang
    • Opbevaring
    • Slikkepinde
    • Smagsvarianter – almindelige bolcher
    • Smagsvarianter – bolcher med slag
    • Smagsvarianter – stribede bolcher
    • Stribede bolcher
    • Tips til success

Foodies

Vores private opskrifter

Måned: marts 2011

Frikadeller med feta og oliven

Så blev det hverdag igen og modsat den dejlige vinterferieuge er der ikke tid til langsom simremad. Nu står den på hurtig ”vi er trætte mad” og “hvad er der i køleskabet?” mad i stedet for. I køleskabet i dag var der 7oo gr hakket kalv og flæsk, et par æg, lidt fløde, fetaost, et

Continue Reading

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
02/03/2011 by Michael Laursen
Proudly powered by WordPress | Theme: FoodyLite by PanKogut.com.
loading Cancel
Post was not sent - check your email addresses!
Email check failed, please try again
Sorry, your blog cannot share posts by email.