Skip to content
  • GDPR & Privatliv
  • Kontakt os
  • Om Foodies
  • Vivis bolcheside
    • Basismetode
    • Bolchegrundmasse
    • Bolcher med slag
    • Kom igang
    • Opbevaring
    • Slikkepinde
    • Smagsvarianter – almindelige bolcher
    • Smagsvarianter – bolcher med slag
    • Smagsvarianter – stribede bolcher
    • Stribede bolcher
    • Tips til success

Foodies

Vores private opskrifter

Month: april 2012

TexMex Chili con carne

Her ved vinterens sidste krampetrækninger fik jeg lyst til en gammel klassiker. Chili con carne der med sin runde smag og varmende chili er perfect til en kølig forårsaften. 800 gr magert hakket oksekød 4 mellemstore løg 10 fed hvidløg 5-6 chillier efter smag (jeg brugte hvad jeg lige havde ved hånden: 3 grønne spanske,

Continue Reading

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
30/04/2012 by Michael Laursen

Tehari med oksekød (Bangladesh)

Efter lang pause her på Foodies grundet arbejdspres er det vist på tide at komme med nye spændende opskrifter. Vi har valgt at genstarte vores idé med mad fra alfabetet eller rettere mad fra lande vi ikke har prøvet med alfabetet som inspiration. Første land vi prøvede var Angola og nu er turen kommet til

Continue Reading

Share this:

  • Share
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Reddit
  • Tumblr
  • Email
  • Print
04/04/2012 by Michael Laursen
Proudly powered by WordPress | Theme: FoodyLite by PanKogut.com.
loading Cancel
Post was not sent - check your email addresses!
Email check failed, please try again
Sorry, your blog cannot share posts by email.
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.OkGDPR og Privatliv