Denne milde karryret med kylling kommer fra det nordlige Indien/Pakistan men er meget populær i hele landet.
1 kylling
1 tsk salt
2 spsk citron saft
4 store løg (i tynde skiver)
1 1/4 dl yoghurt naturel
1 dåse tomater (flået eller hakket)
2 fed hvidløg (fint hakket)
2 cm Ingefær (skrællet og hakket fint)
1 grøn chili (hakket fint)
1 tsk rød chili pulver
2 tsk Garam Masala
½ tsk stødt gurkemeje
1 tsk stødt koriander
6-7 Spsk olie
2½ dl vand
evt. frisk koriander til pynt
Skær kyllingen i 8 stykker. Salt og citronsaft blandes og smøres på kyllingestykkerne. Lad stykkerne stå og trække i 30 minutter.
Varm olien op i en gryde og tilsæt ingefær, hvidløg og grøn chili. Steg i 2 minutter ved jævn varme. Tilføj tomater, yoghurt, rød chilipulver, garam masala og koriander. Bringes i kog og småkoges i 5 minutter.
Kom løg i kog til de er møre.
Kom kyllingestykkerne i og rør godt rundt så de er dækket af sovsen. Tilsæt vand. Bringes i kog og simres til kyllingen er mør (40-50 minutter).
Pynt med hakket koriander og server straks med enten ris eller Naan brød.