Hvis man ikke har noget imod at bruge færdiglavet tærtedej, så er her en hurtig nem opskrift på en lækker madtærte.
Ingredienser:
- 1 færdiglavet tærtebund (jeg brugte den fra Coop)
- ½ kilo hakket spinat enten frisk eller frossen
- 2 løg (jeg brugte rødløg
- 1 (stort) fed hvidløg
- 1 lille bæger feta (jeg brugte små tern)
- 2 æg
- 1½ dl mælk
- Muskatnød
- Salt
- Peber
Tænd ovnen på 175º og lad den varme op… Tærtedejen kommes i en tærteform og spinat, løg og feta fordels jævnt i denne.
Pisk æg og mælk sammen, tilsæt presset hvidløg, revet muskatnød, 1-1½ tsk salt (mest hvis du bruger frossen spinat) og peber og sørg for at det er godt rørt sammen.
Herefter hældes mælkeblandinegn over fyldet i tærten og det hele bages i 45min.
Værsgo – nemt, hurtigt og velsmagende.