Hurtig spinat tærte

Hvis man ikke har noget imod at bruge færdiglavet tærtedej, så er her en hurtig nem opskrift på en lækker madtærte.

Ingredienser:

  • 1 færdiglavet tærtebund (jeg brugte den fra Coop)
  • ½ kilo hakket spinat enten frisk eller frossen
  • 2 løg (jeg brugte rødløg
  • 1 (stort) fed hvidløg
  • 1 lille bæger feta (jeg brugte små tern)
  • 2 æg
  • 1½ dl mælk
  • Muskatnød
  • Salt
  • Peber

Tænd ovnen på 175º og lad den varme op… Tærtedejen kommes i en tærteform og spinat, løg og feta fordels jævnt i denne.

Pisk æg og mælk sammen, tilsæt presset hvidløg, revet muskatnød, 1-1½ tsk salt (mest hvis du bruger frossen spinat) og peber og sørg for at det er godt rørt sammen.

Herefter hældes mælkeblandinegn over fyldet i tærten og det hele bages i 45min.

Værsgo – nemt, hurtigt og velsmagende.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.