– Aprilsnar 2010 –
Da vores søn ikke længere gad passe sine ørkenrotter valgte vi at lade dem indgå i et kulinarisk forsøg inspireret af de Peruvianske opskrifter med marsvin.
2 ørkenrotter, flået og renset
1 dl mel
½ tsk spidskommen
Salt&peber
1½ dl olie
Sørg for at rotterne er helt tørre. Bland salt, peber og spidskommen og gnid rotterne med blandingen. Vend herefter rotterne i melet og læg dem til side.
Varm olieen op til den er meget varm (friture temperatur). Steg rotterne í 5-6 min til de er mørkt gyldent brune.
Server rotterne varme med kartofler og salat.
Velbekomme!
Da vi i dagens anledning anklages for at dette er er aprilsnar, er her resterne af Pippin efter at vi har fortærret ham.
Øj, den opskrift ser spændende ud. Den vil jeg straks gå igang med.
Det er godt at se nogle alternative retter her på siden. Jeg har spist rotter og mus mange gange efterhånden. Jeg har da også en halskæde med deres kranier.
Denne ret kan også anbefales med dybstegt papegøje i stedet for rotte.
De var lidt tørre og små men smagte ok.