Pofiber brød
Udskriv

Pofiber brød

Forb. tid10 min
Tilb. tid1 t 30 min
Hviletid20 min
Samlet tid2 t
Ret: Brød
Keyword: Brød, kvark, pofiber
Forfatter: Foodies.dk

Ingredienser

  • 400 gr kvark
  • 4 æg
  • 100 gr pofiber
  • 30 gr husk den 'gule'
  • 16 gr bagepulver
  • 1 dl vand kogende
  • 2 spsk æblecider eddike
  • Salt

Sådan gør du

  • Pisk æggene grundigt med en smule salt indtil de er luftige.
  • Kom kvark sammen med æggene og bland grundigt.
  • Kombiner alle de tørre ingredienser og kom sammen med æggemassen.
  • Bland grundigt.
  • Tilsidst tilsættes kogende vand og eddikke, inden der igen blandes grundigt.
  • Lad dejen hvile i 20 minutter mens ovnen opvarmes til 150 grader.
  • Form dejen i hænderne til et brød og kom det på en bageplade.
  • Brødet bages i 90 minutter.

Noter

Se evt videoen hos lowcarb-nocarb inden, da den viser hvordan konsistensen skal være. Det er vigtigt at den ikke er for våd.