Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Udskriv
Pofiber brød
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
1
t
30
min
Hviletid
20
min
Samlet tid
2
t
Ret:
Brød
Keyword:
Brød, kvark, pofiber
Forfatter:
Foodies.dk
Ingredienser
400
gr
kvark
4
æg
100
gr
pofiber
30
gr
husk
den 'gule'
16
gr
bagepulver
1
dl
vand
kogende
2
spsk
æblecider eddike
Salt
Sådan gør du
Pisk æggene grundigt med en smule salt indtil de er luftige.
Kom kvark sammen med æggene og bland grundigt.
Kombiner alle de tørre ingredienser og kom sammen med æggemassen.
Bland grundigt.
Tilsidst tilsættes kogende vand og eddikke, inden der igen blandes grundigt.
Lad dejen hvile i 20 minutter mens ovnen opvarmes til 150 grader.
Form dejen i hænderne til et brød og kom det på en bageplade.
Brødet bages i 90 minutter.
Noter
Se evt videoen hos
lowcarb-nocarb
inden, da den viser hvordan konsistensen skal være. Det er vigtigt at den ikke er for våd.