Go Back
Udskriv
Recipe Image
Udskriv
Gulerodskage m/Cream cheese frosting
Skøn nem krydret gulerodskage med en lækker let cream cheese frosting.
Forb. tid
25
min
Tilb. tid
1
t
Afkøles
2
t
Ret:
Bagning, Dessert, Kage
Keyword:
dessert, frosting, gulerod, gulerodskage, ingefær, kage, kanel, vanilje
Antal:
12
portioner
Forfatter:
Foodies.dk
Equipment
foodprocesser
Springform 22.5 cm
håndmixer
Ingredienser
Kagedej
450
gr
Gulerødder
Vægten er skrællet og klar til brug.
100
gr
Pecannødder
175
gr
Brun farin
100
gr
Sukker
175
gr
Hvedemel
1
tsk
Natron
1
tsk
Bagepulver
2
tsk
Stødt kanel
1
tsk
Stødt Ingefær
1,25
dl
Vegetabilsk olie
Brug en olie uden smag
0,75
dl
Græsk yoghurt
Ymer, yoghurt natural eller A38 kan sikkert også bruges.
2
stk
æg
2
tsk
Vanilje ekstrakt
Cream cheese frosting
250
gr
Philadelphia natural
Eller anden flødeost
50
gr
Ricotta
0,75
dl
Flormelis
1
spsk
Citronsaft
1
tsk
Vanilje paste
Sådan gør du
Kagen
Tænd ovnen på 160 grader
Smør en 22,5 cm springform grundigt. Kom evt. bagepapir i bund og på siderne.
De skrællede gulerødder skæres i store stykke og kommes i en foodprocesser. Køres indtil alt er findelt.
Resten af ingredienserne til deje afmåles og kommes med i foodprocessoren.
Kør foodprocessoren i korte 'stød' med pulse funktionen indtil det hele er blandet sammen.
Hæld dejen i den smurte springform og kom kagen i ovnen.
Kagen bages i 60 min
Tages ud og afkøles helt på rist i springformen.
Cream cheese frosting
Alle ingredienser kommes i en skål og røres grundigt sammen med håndmixer.
Smør frosting i et tykt lag på afkølede kage.