Vivis bolcheside

Blandede bolcher m. striber

Jeg elsker at lave hjemmelavede bolcher, og er har som regel en rigtig god hjælper i min store søn, hvilket er næsten u-undværligt når jeg skal lave varianter med hvid, striber eller slag, og så er er han god til at oliere og ikke mindst til at opmuntre og komme med ideer til smagskombinationer. Vi må heller ikke glemme hans gode evne til at prøvesmage mens det stadig er varmt og vurdere om der skal mere smag i…

 

Vigtigt, når (små) børn er med til at lave bolcher, skal man være opmærksom på, at bolchemassen er meget varm og det først er når de skal klippes og formes at børnene rigtigt kan være med – og der skal det gå stærkt.

På de næste sider kan du læse hvordan jeg gør, finde opskrifter og få tips til din bolchefremstilling

“Det søde liv” og “Bolsjehuset” har også vejledninger til hvordan man koger bolcher – kig gerne flere steder inden du kaster dig ud i det – og print den vejledning du synes er bedst så du har den ved hånden de første par gange. Det anbefales at starte med helt almindelige bolcher med en farve og smag, derefter kan du udvide repertoiret med striber, slag, fyldte osv.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.