Nedenfor er mine smagsforslag – husk at mængder kan variere alt efter kvalitet på produkterne, så smag dig frem.
Hvid = titandioxid
Citronsyren udelades når jeg laver til min venindes allergiske datter, men så skal der lidt ekstra smagsstofer i. Jeg har for nyligt fået tip om at man kan bruge æblesyre istedet, men jeg har ikke selv prøvet endnu.
Bolcher med lakridsekstrakt pulver kræver en varmere plade, vent derfor med disse til du har lavet andre, eller tag en varm bageplade (maks 50 grader) og læg under.
Alle opskrifter passer til bolchegrundmassen her på foodies
Althea
0,25 ml orange farve
0,75 ml gul farve
1,5 ml bergamotteolie
Appelsin
3 ml. orange flavour
2,5 ml. gul
4 dråber rød
Dameskrå
3 spsk. lakridsekstrakt pulver
2 spsk. salmiaksalt
0,5 ml sort
1 ml anisaroma
Jordbær
2 tsk. citronsyre
1,5 ml rødbedefarve
2 ml jordbæraroma
Kongen af Danmark
1,5 ml rødbedefarve
1,5 ml anisaroma
Lakrids
3,5 ml. lakridsestrakt (flydende)
3 ml. sort
Salmiak lakrids
4 spsk. lakridsekstrakt
4 spsk salmiakpulver
(Rystes i lakridspulver)
Æble
2 tsk. citronsyre
1 ml bladgrøn
1 ml æblearoma