Smagsvarianter – almindelige bolcher

Nedenfor er mine smagsforslag – husk at mængder kan variere alt efter kvalitet på produkterne, så smag dig frem.

Hvid = titandioxid

Citronsyren udelades når jeg laver til min venindes allergiske datter, men så skal der lidt ekstra smagsstofer i. Jeg har for nyligt fået tip om at man kan bruge æblesyre istedet, men jeg har ikke selv prøvet endnu.

Bolcher med lakridsekstrakt pulver kræver en varmere plade, vent derfor med disse til du har lavet andre, eller tag en varm bageplade (maks 50 grader) og læg under.

Alle opskrifter passer til bolchegrundmassen her på foodies

Althea
0,25 ml orange farve
0,75 ml gul farve
1,5 ml bergamotteolie

Appelsin
3 ml. orange flavour
2,5 ml. gul
4 dråber rød

Dameskrå
3 spsk. lakridsekstrakt pulver
2 spsk. salmiaksalt
0,5 ml sort
1 ml anisaroma

Jordbær
2 tsk. citronsyre
1,5 ml rødbedefarve
2 ml jordbæraroma

Kongen af Danmark
1,5 ml rødbedefarve
1,5 ml anisaroma

Lakrids
3,5 ml. lakridsestrakt (flydende)
3 ml. sort

Salmiak lakrids
4 spsk. lakridsekstrakt
4 spsk salmiakpulver
(Rystes i lakridspulver)

Æble
2 tsk. citronsyre
1 ml bladgrøn
1 ml æblearoma

Efterlad gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.