Om Foodies

En foodie er en madelsker, ikke at forveksle med gourmand, idet en foodie elsker alt mad, alt omkring smag og ikke har fine fornemmelser. Begrebet blev for alvor udbredt i 1984 da Paul Levy, Ann Barr, and Mat Sloan udgav bogen ”The Official Foodie Handbook.” og er nu så officielt, at der findes en definition på Wikipedia.
 
Også her i Danmark vinder begrebet frem. Man har kunnet læse en artikel i Information med titlen ’Mekka for foodies’, og der findes adskillige danske sider på links samlingen The-Foodie-Blogroll.
 
Denne side startede som hjemmeside for en lille gruppe foodies med et ønske om at starte en madklub. Desværre faldt projektet fra hinanden grundet børn, kærester, arbejde, stress…. Ja af mange årsager.
 
Men siden var født og da webmasteren længe har gået og tænkt det kunne være en idé med en opskriftssamling, i stedet for alle lapperne i køkkenet, er siden nu omdannet til opskriftsamling for vores private opskrifter, så vi altid har adgang til dem og alle andre kan få lov til at prøve dem.
 
Siden efteråret 2017 har vi spist hovedsagligt efter LCHF principperne og det vil naturligvis blive afspejlet i opskrifterne. Forvent derfor sunde opskrifter med et minimum af sukker/kulhydrater – medmindre det er ferietid, eller en ondsindet Coronavirus holder os hjemme 🙂
 
Hvis du også er foodie, så følg med på bloggen og du skal være velkommen til at skrive en kommentar – både ris & ros er velkommen.
 
Vi kan ikke love denne side vil blive opdateret dagligt, men der vil løbende komme nye artikler, opskrifter og beretninger fra vores køkken og grill.
 
Til gengæld kan vi love at der ikke kommer reklamer på vores blog. Det er et hobby projekt og vi har ingen kommercielle interesser med den.
 
Velbekomme!
 
Et par desværre nødvendige noter til de der ønsker at købe domænenavnet:
 
1. Nej, det er ikke til salg.
2. Nej, du kan ikke gøre gældende vi ikke bruger det, bare fordi der ikke er opdateret i længere tid.
3. Nej, Dansk og EU lovgivning siger ikke at virksomheder har ret til domæner med deres navn.
4. Vi købte domænet 2007 og derfor er det dit eget problem at du har lavet en virksomhed efterfølgende med samme navn. 
5. Det er dit eget problem at du opretter et næsten enslydende domæne og du kan ikke brokke dig over at folk går forkert, eller kræve at vi henviser.
6. Hvis du mener alt er til salg, så tag et kig på LinkedIn inden du tilbyder en månedsløn for domænet. Vi svarer ærligt på hvad det tilbud vil koste og værdsætter ikke at blive anklaget for at være domænehajer når I hører beløbet. Hvis du vil have held med projekt ‘alt har en pris’, så kan vi godt give et ærligt bud på, hvad vores tidlige pensionering og efterfølgende livsstil på den spanske solkyst vil koste dig – et bud er ca. 1000 gange vores månedsløn.

Efterlad gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.