Om Foodies

En foodie er en madelsker, ikke at forveksle med gourmand, idet en foodie elsker alt mad, alt omkring smag og ikke har fine fornemmelser. Begrebet blev for alvor udbredt i 1984 da Paul Levy, Ann Barr, and Mat Sloan udgav bogen ”The Official Foodie Handbook.” og er nu så officielt, at der findes en definition på Wikipedia.
 
Også her i Danmark vinder begrebet frem. Man har kunnet læse en artikel i Information med titlen ’Mekka for foodies’, og der findes adskillige danske sider på links samlingen The-Foodie-Blogroll.
 
Denne side startede som hjemmeside for en lille gruppe foodies med et ønske om at starte en madklub. Desværre faldt projektet fra hinanden grundet børn, kærester, arbejde, stress…. Ja af mange årsager.
 
Men siden var født og da webmasteren længe har gået og tænkt det kunne være en idé med en opskriftssamling, istedet for alle lapperne i køkkenet, er siden nu omdannet til opskriftsamling for Michael,Vivi og vores madinteresserede søn, Thomas.
 
Siden efteråret 2017 har vi spist efter LCHF principperne og det vil naturligvis blive afspejlet i opskrifterne. Forvent derfor sunde opskrifter med et minimum af sukker/kulhydrater.
 
Hvis du også er foodie, så følg med på bloggen og du skal være velkommen til at skrive en kommentar – både ris & ros er velkommen.
 
Vi kan ikke love denne side vil blive opdateret dagligt, men der vil løbende komme nye artikler, opskrifter og beretninger fra vores køkken og grill.
 
Tilgengæld kan vi love at der ikke kommer reklamer på vores blog. Det er et hobby projekt og vi har ingen kommercielle interesser med den.
 
Velbekomme!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.