Farmors pølseret

Jeg er vokset op med en farmor og farfar som havde campingvogn og jeg husker med glæde og sentimentalitet den spaghetti med pølsesovs som min farmor ofte lavede når vi var på camping, og da jeg blev ældre kunne hun også finde på at lave det når jeg var på weekend hjemme hos dem. Jeg ved ikke præcist hvordan farmor lavede det, men jeg har eksperimenteret frem og har fundet frem til denne meget nemme ret som smager rigtigt – og det er en af de meget få retter, hvor jeg absolut synes det SKAL være røde pølser, noget jeg ellers helst undgår. Min søn synes også dette af og til er en dejlig lækkerbidsken og har tilsyneladende næsten samme sentimentale forhold til retten selvom det er af helt andre årsager. Det er også grunden til at denne opskrift, som er meget atypisk i forhold de opskrifter vi ellers har her på bloggen, er med.

1 pakke (røde) pølser, skåret i bidder
200 g bacon i tern
1 stort løg skåret i tern
1 ds. tomatpaste
Ketchup – gerne en af de billige (farmor brugte altid Bänckes, den lille røde plastikflaske)
½l Mælk
Salt og peber

Svits bacon, løg og pølser, tilsæt tomatpaste og mælk, og en ordentlig skvæt ketchup. Kog det op og lad simre mens man koger spaghetti (start spaghettivandet inden du laver sovsen, så er det som regel klart når sovsen er sat i gang med sin simring).

Serveres over spaghetti eller kartoffelmos. (På billedet er der dog brugt tricolore skaller og skruer da det var det vi lige havde denne dag)

 

About

Efterlad gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.