Quattro Formaggi (4 oste) pasta sauce

En af mine absolutte favoritter inden for pasta sauce verdenen. Uhyre nem at tilberede og med en smag der fryder hver gang.

Til 3-4 portioner bruges
200 gr Mascarpone
50 gr Gorgonzola
100 gr parmesan
100 gr Mozzarella
½ l kaffefløde
125 gr smør

Bræk/skær Gorgonzolaen i små stykker, riv Parmesanen fint og del Mazzarella klumperne i mindre stykker.

I en gryde smeltes smøret og fløden hældes i. Bringes langsomt i kog under omrøring. Når det koger skrues der med det samme ned og Marscaponen tilsættes. Det er nu vigtigt at saucen IKKE koger.

Når Marscaponen er smeltet kommes resten af ostene i og smeltes langsomt under omrøring.

Serveres med det samme over Penne pasta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.