Madbloggersymposium 2010

I dag havde vi fornøjelse af at deltage i et event for madblogger i Danmark. Dejligt at møde ligesindede og sjovt at se ansigterne bag dem vi har snakket med på nettet.

Kort fortalt har programmet budt på en masse spændende indlæg i løbet af dagen. Første indlæg jeg har taget en masse noter fra var en vinsmagning med danske vine – primært fra Lilleø, så Claus Meyer var selvfølgelig med inde over et eller andet sted i opstarten og han er også forhandler af vinene. Vi smagte 4 spændende vine, hvoraf især den sidste nok vil blive udforsket mere ved en anden lejlighed, måske endda sammen med Indisk mad.

Så blev det tid til at smage dansk mikro chokolade – MUMS!

René Langdahl fortalte om den gode madanmeldelse, ikke noget vi gør så meget i her på Foodies, så der må jeg indrømme at der blev taget en mental time-out, men da så Claus Meyer og Charlotte Mithril kom på banen blev jeg (og resten af publikum) vækket til live af Claus’ høje, klare og levende fortælling om Nomas opstart og indgangen til det Nye Nordiske Køkken.

Der er mange flere noter, men ikke mere tid til at skrive nu, vi skal snart videre til middag, men måske inspirationen kommer til at dele mere med jer senere 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.