Grillede koteletter marinerede med HP sauce…

For et stykke tid siden blev vi kontaktet af en project koordinator som stod bag et reklame(?) fremstød for HP Sauce via madblogs. Da der ikke var noget krav om reklame eller positive artikler tænkte vi ”hvorfor ikke?”.

Som et forsøg stod dagens menu derfor på HP Sauce marinerede koteletter. Koteletter fordi de var på tilbud og HP Sauce fordi koteletter traditionelt i England har været lavet med sødt og surt.

Grillede koteletter

Selve marineringen blev kort da det er en almindelig hverdag og maden gerne skulle laves hurtigt. Men resultatet? – Forbløffende godt. Sødmen fra HP Saucen virkede faktisk ret godt sammen med koteletterne og de øvrige ingredienser.

3-6 koteletter alt efter størrelse
2 tsk knust hvidløg (på glas)
1 tsk revet ingefær
2 spsk HP sauce
1 spsk tomat pure
1 spsk raps olie
En lille smule stødt cayennepeber.

Bland alle ingredienser sammen i en skål og pensl kødet på begge sider. Lad kødet stå 1 times tid og grill derefter. Kom evt lidt salt på kødet inden det lægges på grillen.
Super nemt og forbløffende velsmagende 🙂

Efterlad gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.