Hvad er en Foodie?

En foodie er en madelsker, ikke at forveksle med gourmand, idet en foodie elsker alt mad, alt omkring smag og ikke har fine fornemmelser. Begrebet blev for alvor udbredt i 1984 da Paul Levy, Ann Barr, and Mat Sloan udgav bogen ”The Official Foodie Handbook.” og er nu så officielt, at der findes en definition på Wikipedia.

Også her i Danmark vinder begrebet frem. Man har fornyeligt kunnet læse en artikel i Information med titlen ’Mekka for foodies’, og der findes adskillige danske sider på links samlingen The-Foodie-Blogroll.

Hvis du også er foodie, så følg med her på siden, og du skal være velkommen til at skrive en kommentar – både ris & ros er velkommen.

Vi kan ikke love denne side vil blive opdateret dagligt, men der vil løbende komme nye artikler, opskrifter og beretninger fra vore arrangementer.

Velbekomme!

Efterlad gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.