Denne velafprøvede (3 thanksgivings i træk) tærte-opskrift, er skabt til den rigtig søde tand. Skal du introducere en du kender til Thanskgiving-traditionen, er du sikker på at tærten skaber en ny fast gæst ved bordet.
I nogle opskrifter står der at pekan-nødder kan erstattes af danske valnødder, det kan man ikke!
Når Foodies laver tærter, bruger vi de færdiglavede tærtebunde fra Irma. Vi kan ikke smage forskel, og vi bruger tiden til noget bedre.
22,5 cm diameter tærte form
Forbered tærteform (hvis ikke du bruger færdigdej)
Mix:
55 gram smør
160 gram brun farin
Pisk ind ét af gangen: 4 æg
2½ dl lys sirup
2½ – 5 dl pekannødder
1 tsk vanilliesukker
Hæld mix i tærte formen (hæld ikke mix blandingen i tærteformen før lige inden den skal i ovnen, da dejen ellers vil blive blød), sæt ovnen på 225 grader i 10 min. Herefter sættes varmen ned til 150 grader. Giv den 30-40 min. Indtil kniven kommer ”ren ud”, vær opmærksom på at den ikke bliver for mørk. Sæt den i nederste del af ovnen.