Spareribs marinade

Utroligt velsmagende spareribs til grillen:

Marinade/Kogevæske til ca. 2kg svine spareribs (3-4 personer):

2 løg

3-4 fed hvidløg

10 peberkorn

2 kanelstænger

2 stjerne anis

3-4 laurbærblade

ca 2 flasker rødvin

Skære løgene i kvarte, mas hvidløgene og kom alt undtagen vinen i en STOR gryde. Kom spareribsene i gryden og dæk med vinen (frem med den tredie flaske om nødvendigt).

Bring i kog og lad det småkoge ved lav varme i 1½ time. Tag gryden af varmen og lad det hele køle af. Kommes i køleskab og marinerer i kogevæsken henover natten og helst i 24 timer. Kan herefter grilles med det samme – husk en god barbecuesauce – eller fryses og hentes frem når vejret og lysten er der 😉

Efterlad gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.