Denne ret fra Spanien er utrolig nem at lave og trods de meget få ingredienser overrasker den med sin store smag.
500gr kalkunbryst, skåret i store tern
3 spsk olivenolie
1 stort løg, fint hakket
1 fed hvidløg, hakket
2 spsk mandler, smuttet og fint hakket
1 laurbærblad
2 tomater, flåede og hakkede
¼ l hvidvin
¼ l hønsebouillon
Salt & peber
Varm olivenolien på en sauterpande og steg kalkunternene på alle sider. Tag kødet op med en hulske og stil til side.
Kom løg og hvidløg i panden og steg til gennemsigtige. Tilsæt de hakkede mandler og steg med et øjeblik under omrøring.
Laurbærblad, tomattern, hvidvin, bouillon og kalkun stykker kommes nu alle sammen i og der røres rundt inden der krydres med salt og peber.
Kom låg på og lad retten småsimre i 30min. Serveres med ris til.